Porosi ushqimi online nga aplikacioni Baboon.
Shkarkoni aplikacionin dhe zgjidhni ushqimin tuaj të preferuar
I disponueshëm edhe në :
mobile
Me Baboon hani ushqim cilësor dhe me leverdi
mobile
Përzgjidhni ushqimet tuaja të preferuara.
mobile
Nuk ju duhet më të merrni në telefon për të bërë porosinë tuaj .
mobile
Bëhuni pjesë e komunitetit Baboon dhe jepni pershtypjet tuaja për c’do shërbim.