Pyetjet me te shpeshta ?

Cfarë është BABOON?

Baboon është një program I cili bën të mundur porositjen e ushqimit përmes internetit në kompjuterin apo smartfonin tuaj dhe dërgimin e tij në vendin që ju caktoni. Ky shërbim mund të merret nga restorantet më të kualifikuar në qytetin e Tiranës.

RRETH PERDORIMIT Të BABOON

Si funksionon Baboon?

Përdorimi është i thjeshtë për tu adoptuar nga të gjithë: mjafton të hysh në faqen elektronike (baboon.al) ose përmes aplikacionit (i përshtatur në sistemin iOS & Android) dhe në sajë të lokalizimit (GPS), mund të bëni zgjedhjen tuaj të radhës duke shfletuar menutë dhe duke monitoruar statusin e dorëzimit të porosisë, lehtë nga tableti apo smartfoni juaj.

Cfarë restorantesh mund të gjejë në Baboon?

Në Baboon janë bashkuar më shumë se 50 restorante dhe kategoritë ku bëjnë pjesë janë të ndryshme si: Restorante të mirfillta; Restorante peshku; Piceri Fast Food; Sushi­Kineze; Embëlsira; Gatime tradicionale (gjellë); Tajlandeze; Ushqim Meksikan; Trattoria; etj.

Në cfarë orari ofrohet ky shërbim?

Orari për shërbimin e ofruar është në varësi të orarit që vendos restoranti dhe këtë informacion mund ta gjeni në Baboon të përcaktuar për cdo restorant që zgjidhni.

Si mund të marr porosinë time?

Në një kohë mesatare prej 30 minutash mbas kryerjes së porosisë, ekipi i dorëzimit do të organizohet për të sjellë produktet aty ku ndodheni.

Cilat janë mënyrat e pagesës?

Pagesa kryhet pas dorëzimit të porosisë në lekë (Cash) “pagesë në dorë”.

A duhet të paguaj për transportin?

Cdo informacion do ta gjeni në programin tonë në bazë të rregullores që është vendosur në kontratë me restorantin.

Baboon aplikon të njëjtat cmime si në restorant?

Ne inkurajojmë bizneset që të ofrojnë promozione ne menun online, por mund të ekzistojnë dhe përjashtime për produkte të caktuara.

Si është cilësia e ushqimit?

Stafi I Baboon në bashkëpunim me restorantin, ka marrë masa për të sjellë ushqimin në cilësi të lartë tek ju, duke përdorur një paketim të përshtatshëm që ruajnë temperaturën dhe gjithashtu transport të kujdesshëm për të mos patur dëmtime.

PYETJE RRETH POROSISE

Cfarë duhet të bëj nëse gaboj dicka në porosinë time?

Shërbimi për klientin merr përsipër të kujdeset për porositë tuaja në Baboon prej momentin që kryen porosinë e deri kur bëhet dorëzimi.është e ditur se dicka mund të mos shkoj si duhet dhe për këtë kemi vendosur adresa kontakti që do jenë gjithmon të vlefshme dhe në shërbimin tuaj për tju dhënë zgjidhje.

Cfarë mund të bëjë në rast se vonohet porosia?

Shërbimi ynë do të jetë gjithmonë gati për tju dorëzuar porosinë brenda limitit të orarit të vendosur. Gjithsesi në rast vonesash përtej këtij limiti ju do të kontaktoheni nga restoranti për vonesën dhe arsyen e saj.

Cfarë ndodh nëse në momentin e dorëzimit unë nuk ndodhem në vendin e caktuar?

Stafi I transportit do tju telefonojë në momentin e kryerjes së porosisë dhe nëse nuk përgjigjeni do tju dërgojnë një e­mail. Ju lutem kontrolloni postën tuaj elektronike gjatë pritjes së porosisë. Në rast se nuk mund të kontaktojmë dot me ju si pasojë e një informacioni të pavlefshëm, punonjësi I transportit do të presi për 10 min përpara se të largohet për një porosi tjetër dhe në këtë rast ju gjithsesi duhet të paguani vlerën e porosisë suaj. Për ta shmangur këtë rast të padëshiruar, ju lutem të jepni informacione të sakta dhe të jeni të disponueshëm nëse ju kontaktojmë.

PYETJE Të TJERA?

Si mund të veproj nëse kam alergji nga ushqime të caktuara?

Nëse keni alergji nga ushqime të caktuara dhe ke nevojë për një informacion të detajuar kundrejt porosisë, ju lutem të kontaktoni direkt me restorantin.

Përse Baboon nuk është I vlefshëm në zonën time?

BABOON është i vlefshëm vetëm në Tiranë. Nëse nuk e gjen qytetin tënd mos u mërzit, do të vijmë shumë shpejt!