Baboon.al në 4 hapa

Hapi 1

Konsumatori kryen porosinë online.

Hapi 2

Restoranti merr kërkesën.

Hapi 3

Restoranti pranon porosinë tuaj dhe e përgatit.

Hapi 4

Porosia dërgohet nga restoranti për në vendndodhjen tuaj.

Përfitime për konsumatorët

mobile
Dërgoni porosinë tuaj tek një restorant në mënyrë të sigurt, të shpejtë dhe pa kosto të shtuar.
mobile
Shmangni thirrjet telefonike dhe linjat e zëna.
mobile
Kontrolloni vlerësimet e konsumatorëve të tjerë për restorantin.
mobile
Pagesat realizohen me para në dorë pa pasur nevojë për kartë krediti.
mobile
Gjeni qindra restorante dhe 1000 mënyra gatimi me vetëm një klik.
mobile
Shikoni menu të ndryshme me çmimet në kohë reale dhe porosisni drekën/darkën tuaj në më pak se 1 minutë.
mobile
Përfitoni ulje ekskluzive dhe promocione të bëra enkas për Ju.
mobile
Vlerësoni personalisht kush janë restorantet më të pëlqyera.