Përfitimet për Restorantët

rit te ardhurat

Rrit të ardhurat e restorantit tuaj

 • Do keni në dispozicion një bazë të re të klientëve që rregullisht përdorin platformën tonë.
 • Gjeni klientë të rinj në zonën tuaj që përdorin porositë online.
 • Merrni informacion të vlefshëm lidhur me preferencat e klientëve.
nuk ka kosto shtese

Nuk ka kosto fikse

 • Në Baboon.al ju paguani një % (përqindje) të vogël mbi porositë online totale mujore. Nëse ju fitoni, ne fitojmë.
angazhimi yne

Angazhimi ynë

 • Baboon.al përmes një marketingu progresiv rrit shikueshmërinë e restorantit tuaj.
 • Zhvillojmë vazhdimisht një teknologji inovative dhe të thjeshtë.
 • Sigurojmë pajisje shërbimi (POS) për të siguruar ndërveprim më cilësor restorant - klient.
ulim shpenzimet e tua

Reduktim i shpenzimeve të restorantit

 • Menaxhim informatik i proceseve të logjistikës në kompaninë tuaj.
 • Kërkesa merret në kohë reale pa humbur klientët për shkak të linjës të zënë
menu e personalizueshme

Menu e profilizuar

 • Klientit i ofrohet një menu e personalizuar me kategoritë dhe opsionet specifike.
 • Ne u bëjmë marketing gratis restoranteve që kanë oferta dhe ulje çmimi për produktet e tyre.

Keni një restorant dhe ofroni shërbim taxi në shtëpi apo zyrë?

Doni të rrisni të ardhurat tuaja?

Dimë si ta bëjme! (Dhe është shumë e thjeshtë ...) Dua të rris shitjet e restorantit tim

Baboon në 4 hapa

Hapi 1

Klienti kryen porosinë online.

Hapi 2

Restoranti merr kërkesën përmes një 'POS'-i të dedikuar.

Hapi 3

Restoranti pranon porosinë e klientit dhe e përgatit.

Hapi 4

Porosia dërgohet nga restoranti për në vendndodhjen e klientit.

Më shumë lidhur me mënyrën se si të bëhesh pjesë e rrjetit Baboon.al?

Plotëso fushat më poshtë për tu rikontaktuar nga një konsulent i zonës suaj.