Sheqer Pikant
4.5   27 Komente
Rruga e Elbasanit 2, Tirana, Albania

0 min 0 Lek Lek
Koha e dorëzimit Transporti Porosia min

Pershkrim

Sheqeri Pikant

Oraret

E Hënë 12:00-23:00
E Martë 12:00-23:00
E Mërkurë 12:00-23:00
E Enjte 12:00-23:00
E Premte 12:00-23:00
E Shtunë 12:00-23:00
E Diel 00:00-00:01

Zona e shërbimit

4.5

Bazuar nga
27 Komente te perdoruesve
I shkëlqyer
80%
20
Shumë i mirë
60%
3
Normal
40%
0
I rregullt
20%
0
Pak
15%
4
Renditje sipas

Vlereso Restorantin

Ju mund te vleresoni kete restorant duke bere te pakten nje porosi

   ose   


Porosia ime

Porosisni ushqimin online dhe

paguheni ate ne shtepi

shkarko baboon për smartphone
Baboon ne AppStore
Baboon ne Google Play