0.0   0 Komente

min 0 Lek Lek
Koha e dorëzimit Transporti Porosia min

Pershkrim

Oraret

E Hënë S'ka informacion
E Martë S'ka informacion
E Mërkurë S'ka informacion
E Enjte S'ka informacion
E Premte S'ka informacion
E Shtunë S'ka informacion
E Diel S'ka informacion

Zona e shërbimit

0.0

Bazuar nga
0 Komente te perdoruesve
I shkëlqyer
80%
0
Shumë i mirë
60%
0
Normal
40%
0
I rregullt
20%
0
Pak
15%
0
Renditje sipas

Vlereso Restorantin

Ju mund te vleresoni kete restorant duke bere te pakten nje porosi

   ose   


Porosia ime

Porosisni ushqimin online dhe

paguheni ate ne shtepi

shkarko baboon për smartphone
Baboon ne AppStore
Baboon ne Google Play