Pizza Hallall La Vitta
4.6   100 Komente
Rruga Naim Frashëri 77, Tirana, Albania

0 min 0 Lek Lek
Koha e dorëzimit Transporti Porosia min

Pershkrim

Pizza La Vita Hallall

Oraret

E Hënë 11:00-22:30
E Martë 11:00-22:30
E Mërkurë 11:00-22:30
E Enjte 11:00-22:30
E Premte 11:00-22:30
E Shtunë 11:00-22:30
E Diel 11:00-22:30

Zona e shërbimit

4.6

Bazuar nga
100 Komente te perdoruesve
I shkëlqyer
80%
74
Shumë i mirë
60%
6
Normal
40%
6
I rregullt
20%
3
Pak
15%
11
Renditje sipas

Vlereso Restorantin

Ju mund te vleresoni kete restorant duke bere te pakten nje porosi

   ose   


Porosia ime

Porosisni ushqimin online dhe

paguheni ate ne shtepi

shkarko baboon për smartphone
Baboon ne AppStore
Baboon ne Google Play