Peço Souvlaki
2.2   13 Komente
Rruga e Durrësit, Tirana, Albania

0 min 0 Lek Lek
Koha e dorëzimit Transporti Porosia min

Pershkrim

Fast Food : Sufllaqe , Sanduiç, Doner etj

Oraret

E Hënë 11:00-23:00
E Martë 11:00-23:00
E Mërkurë 11:00-23:00
E Enjte 11:00-23:00
E Premte 11:00-23:00
E Shtunë 11:00-23:00
E Diel 00:00-00:15

Zona e shërbimit

2.2

Bazuar nga
13 Komente te perdoruesve
I shkëlqyer
80%
3
Shumë i mirë
60%
0
Normal
40%
3
I rregullt
20%
1
Pak
15%
6
Renditje sipas

Vlereso Restorantin

Ju mund te vleresoni kete restorant duke bere te pakten nje porosi

   ose   


Porosia ime

Porosisni ushqimin online dhe

paguheni ate ne shtepi

shkarko baboon për smartphone
Baboon ne AppStore
Baboon ne Google Play