Luga e Argjendtë
4.1   53 Komente
Bulevardi Zhan d'Ark 31, Tirana, Albania

0 min 0 Lek Lek
Koha e dorëzimit Transporti Porosia min

Pershkrim

Luga e Argjendtë është një dyqan që promovon dhe mbështet tregtimin e produkteve ushqimore, artizanale dhe kozmetike të prodhuesëve të vegjël shqiptarë brenda dhe jashtë territorit të Shqipërisë.

Oraret

E Hënë 08:00-22:00
E Martë 08:00-22:00
E Mërkurë 08:00-22:00
E Enjte 08:00-22:00
E Premte 08:00-22:00
E Shtunë 08:00-22:00
E Diel 08:00-22:00

Zona e shërbimit

4.1

Bazuar nga
53 Komente te perdoruesve
I shkëlqyer
80%
25
Shumë i mirë
60%
8
Normal
40%
2
I rregullt
20%
3
Pak
15%
15
Renditje sipas

Vlereso Restorantin

Ju mund te vleresoni kete restorant duke bere te pakten nje porosi

   ose   


Porosia ime

Porosisni ushqimin online dhe

paguheni ate ne shtepi

shkarko baboon për smartphone
Baboon ne AppStore
Baboon ne Google Play