La Pizza Mia
4.1   27 Komente
Rruga Ismail Qemali 12, Sauk 1, Albania

0 min 0 Lek Lek
Koha e dorëzimit Transporti Porosia min

Pershkrim

Pizza Mia nga vetë emri tregon qëllimin e këtij shërbimi i cili është Kënaqësia e vetë Klientit! Larmia e picave dhe specialiteteve që ofron, ku përvec të tjerave përgatit dhe sanduiç, panine me brum pice etj. e bën të jetë një prej restoranteve me më shumë popullaritet në qytetin e Tiranës. Një ndër prioritet e saj është dhe shërbimi i secilit prej klientëve në lartësinë dhe kualitetin e duhur. Cilësia dhe larmishmëria e ushqimeve, organizimi i detajuar dhe shërbimi profesional, bëjnë që klienti të jetë gjithmonë një hap përpara.

Oraret

E Hënë 08:00-04:00
E Martë 08:00-04:00
E Mërkurë 07:00-02:00
E Enjte 08:00-01:00
E Premte 08:00-03:00
E Shtunë 08:00-01:00
E Diel 08:00-02:00

Zona e shërbimit

4.1

Bazuar nga
27 Komente te perdoruesve
I shkëlqyer
80%
15
Shumë i mirë
60%
1
Normal
40%
7
I rregullt
20%
1
Pak
15%
3
Renditje sipas

Vlereso Restorantin

Ju mund te vleresoni kete restorant duke bere te pakten nje porosi

   ose   


Porosia ime

Porosisni ushqimin online dhe

paguheni ate ne shtepi

shkarko baboon për smartphone
Baboon ne AppStore
Baboon ne Google Play