Grande Roma
4.2   100 Komente
Rruga Themistokli Gërmenji 18, Tirana, Albania

0 min 0 Lek Lek
Koha e dorëzimit Transporti Porosia min

Pershkrim

Pizza Romane

Oraret

E Hënë 12:00-23:45
E Martë 12:00-23:45
E Mërkurë 12:00-23:45
E Enjte 12:00-23:45
E Premte 12:00-23:45
E Shtunë 12:00-23:45
E Diel 12:00-23:45

Zona e shërbimit

4.2

Bazuar nga
100 Komente te perdoruesve
I shkëlqyer
80%
71
Shumë i mirë
60%
9
Normal
40%
5
I rregullt
20%
3
Pak
15%
12
Renditje sipas

Vlereso Restorantin

Ju mund te vleresoni kete restorant duke bere te pakten nje porosi

   ose   


Porosia ime

Porosisni ushqimin online dhe

paguheni ate ne shtepi

shkarko baboon për smartphone
Baboon ne AppStore
Baboon ne Google Play