Divina Restaurant
3.8   18 Komente
Rruga Vaso Pasha 6, Tiranë, Albania

0 min 0 Lek Lek
Koha e dorëzimit Transporti Porosia min

Pershkrim

bhjsdgufwegyu

Oraret

E Hënë 08:00-23:00
E Martë 08:00-23:10
E Mërkurë 08:00-23:00
E Enjte 08:00-23:00
E Premte 08:00-23:00
E Shtunë 08:00-23:00
E Diel 08:00-23:00

Zona e shërbimit

3.8

Bazuar nga
18 Komente te perdoruesve
I shkëlqyer
80%
10
Shumë i mirë
60%
2
Normal
40%
2
I rregullt
20%
2
Pak
15%
2
Renditje sipas

Vlereso Restorantin

Ju mund te vleresoni kete restorant duke bere te pakten nje porosi

   ose   


Porosia ime

Porosisni ushqimin online dhe

paguheni ate ne shtepi

shkarko baboon për smartphone
Baboon ne AppStore
Baboon ne Google Play