Coco Crepes
4.9   85 Komente
Rruga e Durrësit 75, Tirana, Albania

0 min 0 Lek Lek
Koha e dorëzimit Transporti Porosia min

Pershkrim

Coco është një kreperi e hapur para disa muajsh. Në menun e tij përfshihen jo vetëm krepat, por dhe lëngjet. Synimi i këtij biznesi të vogël është të jetë pjesë e jetës së të gjithë njerëzve duke shtuar embëlsi në jetën e tyre.

Oraret

E Hënë 10:00-00:30
E Martë 10:00-00:30
E Mërkurë 10:00-00:30
E Enjte 10:00-00:30
E Premte 10:00-00:30
E Shtunë 10:00-01:00
E Diel 10:00-01:00

Zona e shërbimit

4.9

Bazuar nga
85 Komente te perdoruesve
I shkëlqyer
80%
75
Shumë i mirë
60%
3
Normal
40%
2
I rregullt
20%
1
Pak
15%
4
Renditje sipas

Vlereso Restorantin

Ju mund te vleresoni kete restorant duke bere te pakten nje porosi

   ose   


Porosia ime

Porosisni ushqimin online dhe

paguheni ate ne shtepi

shkarko baboon për smartphone
Baboon ne AppStore
Baboon ne Google Play