Appetit by La Suite
0.0   0 Komente
Rruga Jul Variboba, Tirana, Albania

0 min 0 Lek Lek
Koha e dorëzimit Transporti Porosia min

Pershkrim

Appetit by La Suite eshte restorant i nje hoteli, mjaft privat si vend, me shef kuzhine ish shefin e Mamas Bistro. Kane produkt me cilesi shume te mire.

Oraret

E Hënë 08:00-22:15
E Martë 08:00-22:15
E Mërkurë 08:00-22:15
E Enjte 08:00-22:15
E Premte 08:00-22:15
E Shtunë 08:00-22:15
E Diel 08:00-22:15

Zona e shërbimit

0.0

Bazuar nga
0 Komente te perdoruesve
I shkëlqyer
80%
0
Shumë i mirë
60%
0
Normal
40%
0
I rregullt
20%
0
Pak
15%
0
Renditje sipas

Vlereso Restorantin

Ju mund te vleresoni kete restorant duke bere te pakten nje porosi

   ose   


Porosia ime

Porosisni ushqimin online dhe

paguheni ate ne shtepi

shkarko baboon për smartphone
Baboon ne AppStore
Baboon ne Google Play